Competitie, Eerste ploeg
gespeeld op
21 april 2024 21:10

Gepost door Christophe Kinoo.

In Elverdinge gaan spelen is voor TSC nooit een leuke verplaatsing. Ook deze keer was het een wedstrijd waarin scherpte belangrijk leek. Vanaf min 1 was duidelijk dat elverdinge vooral diepgang zocht en liefst zo snel mogelijk.

Ons eerste kwartier was dan ook vooral ondergaan en zoeken naar de mogelijkheden om ons spel op te dringen ipv omgekeerd. Na enkele kansen om de score te openen voor de thuisploeg, namen onze mannen geleidelijk wel voetballend over. Met enkele snedige aanvallen over de flanken waren we al snel in evenwicht op vlak van kansen.

In de tweede helft trokken we dit wedstrijdverloop gewoon verder en was tsc vooral de voetballende ploeg. Na een actie door het centrum en net buiten de 16, kon Coco Simon vrijspelen in de 16. Deze werkte de bal tot net op de lijn en de tegenstander deed de rest door de bal in eigen doel te verwerken. 0-1 en de paars witten al wat meer geruster.

Nu was elverdinge aan zet. Een diepe bal in de rug van de verdediging, werd door Emiel net op tijd verwerkt. En dan waren wij nog eens aan zet, met een loopactie over de flank. Jerre kon zich in het duel ontzetten van zijn tegenstander. De voorzet kwam en Kevin deed de bicyclette van Coco van vorige week na en de 0-2 stond op het niet aanwezige scorebord.

Daarna nog wat drukken van de thuisploeg, die in de laatste minuten van de match nog de 1-2 kon maken. Maar de strijd onder de molen, was deze keer voor ons.