Skip to main content

Pronostiek

Prono week 3

Voorwaar iemand met één matchke verkeerd deze week, Hans wint de weekprijs en staat meteen ook aan de kop van het klassement!
Acht punten voor drie spelers, maar het broodje van de week is voor Kenjy, die er met 29 goals amper eentje naast de gemaakte 30 zat.
Tot volgende week!
D&F

Prono week 2

Speeldag 2 was er eentje met betere punten dan verleden week. Cecile schrijft 8 juiste gokjes op haar rekening en wint de weekprijs. Manlief Rene behaalt 7 punten en is de nieuwe leider in ons klassement. Voor het broodje moesten we lotje-trek houden tussen alle 7-punters met 32 goals (37 werden er gemaakt). Emiel kwam als winnaar uit de bus.
 
Tot volgende week !
D & F.

Prono week 1

Voila, de kop is eraf, en we zijn weer vertrokken met onze jaarlijkse voetbalgokjes. De eerste speeldag is gene gemakkelijke, en dat blijkt ook in de uitslagen. Met uitzondering van enkelen, bijna allemaal 3 & 4'en.
Eentje steekt er bovenuit, Marc S uit W behaalt deze week 6 punten, verdient de consumpties, en is meteen leider in het klassement.
Van de 4 spelers met 5 punten, zat Rene er met 30 dichtst van de 25 gemaakte goals, en wint zo het koekenbrood van deze week.
We zijn met 27, je kent echter nog steeds inschrijven, boekjes zijn te verkrijgen aan de zeer democratische prijs van €10 in onze kantine en in Café De Tramstatie.
Tot volgende week !
D & F.