Eerste ploeg, Competitie, 2022-2023
gespeeld op
29 januari 2023 9:10

Gepost door Webmaster.

Op een zondag in januari achtte Matthieu het tijd voor een grote Cloetshow. De talrijke supporters zagen een goeie wedstrijd voor derde provinciale. Verzorgd voetbal en intensiteit maakten een boeiend kijkstuk met spanning tot in het slot.

TSC kwam snel op voorsprong dankzij Cloet die met zijn oor een vrijschop van Jeremie in doel devieerde. Vleteren probeerde daarna de bakens te verzetten. Ze staken enkele keren de neus aan het venster, evenwel zonder veel gevaar. Tot Maes door de buitenspelval glipte en Eli kansloos liet.

Toen de rust met een gelijke stand leek in te gaan, zette Jeremie scherp voor. Niemand beroerde de bal en die verdween in de verste hoek. 1 - 2 bij de rust.

De tweede helft probeerde TSC de voorsprong te consolideren. De wedstrijd kabbelde voort en leek dood te bloeden toen Matthieu bij een corner hoog boven zijn verdediger uittorende en de 1 - 3 op het bord zette. 2 doelpunten bonus op het uur.

Dan gebeurde er een kwartiertje nagenoeg niks en leek Proven de schaapjes op het droge te hebben. Tot Vleteren langs Maes de aansluitingstreffer lukte. Het hele stadion in vuur en vlam en plots suisden geel en rood door de lucht in een nochtans faire match.

O ja, een overtrainde Cloet moest nog leeggespeeld naar de kant. Moe maar tevreden zag hij TSC de winst binnen slepen!

Ondertussen kunnen we stilaan omhoog kijken in het klassement. Volgende week zondag thuis tegen Dikkebus! Supporters op post!