Eerste ploeg, Competitie, 2022-2023
gespeeld op
18 december 2022 7:06

Gepost door Webmaster.

Op een ijsvlakte schaatste TSC net iets beter, al waren ook bij de thuisploeg niet alle schaatsen op punt. Proven zette na een studieronde van een minuutje of 10 De Panne vast.

Zo kwamen Jeremie en Dauwe alleen voor doel, ook Thomas besloot een wenkende kans pal op de doelman. Toen de zeejongens toch eens overstaken, ging een bezoeker over het been van Jens. Gelukkig schoot de bezoeker de penalty net geen kilometer naast.

0 0 bij de rust. TSC liet na zichzelf te belonen.

In de tweede helft parkeerde De Panne nog meer de bus. TSC drong aan en leek op voorsprong te komen toen een goed ingevallen Bavo alleen voor doel verscheen en ... op de paal trapte.

Dan heb je natuurlijk die ongeschreven voetbalwet. Een eerste schuiver werd nog niet afgestrapt, Simon won één op één. Toen Brent ongelukkig uitschoof, kwam een Pannenaar opnieuw alleen voor doel en over het been van Simon. Met nog een kleine 10 minuten te gaan kwamen de bezoekers zwaar tegen de gang van het spel in op voorsprong.

In het slot drukte TSC door, en waar de levende muur een paar keer goed weg kwam, ging een goed aangesneden corner van Jeremie toch via de doelman in doel. 1 - 1. Draw 5 op rij. Een reeksje van 6 matchen niet verloren.

We gaan de winterstop in en starten na Nieuwjaar op zaterdag 14 januari in Zillebeke.