gespeeld op
25 maart 2023 20:14

Gepost door Webmaster.

TSC kreeg een lesje in efficiëntie en zuiverheid van een jeugdig Diksmuide.

Gedragen door de wind had SVD overwicht in de eerste helft. Al bij al kon Eli de eerste pogingen vlot pareren. Toen een hoekschop doorschoot tot de tweede paal, stond een Diksmuidenaar er moederziel alleen en knikte simpel binnen. Een onnodige achterstand, maar de cadeau's waren lang nog niet allemaal uitgedeeld. Toen een nieuwe hoekschop afgeweerd was, liep een TSC'er onnodig een bezoeker aan. Penalty  en 0 - 2 bij de rust.

TSC startte met veel druk en wind mee aan de tweede helft. Diksmuide kon niet onder de druk uit, maar heel grote kansen bleven uit. Een doelpunt hing in de lucht, zeker toen een vrijschop van Dauwe milimeters naast zoefde. Het doelpunt viel alsnog, maar helaas, aan de overkant.

Diksmuide kreeg een vrije trap net over de helft, verder waren ze nog niet geraakt in de tweede helft. Een bal diep vooruit, een dekkingsfout en de 0 - 3 stond op het bord. Toen even later de 0 - 4 viel na een verre lob, was de match gespeeld.

Onze mooie bonus op de achtervolgers is herleid tot 1 punt. Tijd om wakker te worden. Hopelijk is dit al het geval volgende week tegen hekkensluiter Kruiseke. Al was het maar om de nederlaag uit de heenronde uit te wissen. Voor TSC zijn het zo alsnog spannende weken.

Na de match gaan we langs bij café de Kikker in Watou. Eerstdaags weten we ook of dit zaterdag of zondag zal zijn. Hou onze facebookpagina in de gaten.